Accés al contingut Accés al menú de la secció
Diagnòstic per la imatge  > Ciutadania  > Enllaços d'interès
 

Enllaços d'interès

Si voleu tenir més informació relacionada amb temes de salut us recomanem visitar el Canal Salut i recordeu que sempre podeu trucar a CatSalut Respon que funciona les 24 hores.
 
 
 • Canal Salut del Departament de Salut  
  Si voleu tenir més informació relacionada amb temes de salut us recomanem visitar el Canal Salut i recordeu que sempre podeu trucar a CatSalut Respon que funciona les 24 hores.
 • CatSalut Respon  
  CatSalut Respon ofereix un servei d'atenció telefònica permanent, accessible, resolutiu, pròxim i professional les 24 hores. Ofereix diferents serveis als professionals sanitaris: Servei de traducció per a tots els professionals sanitaris que ho sol·licitin, Informació de tràmits i gestions, Consulta sobre campanyes, plans d'actuació i/o programes especials del Departament de Salut i centre de contingència de diferents dispositius del sistema sanitari: Sistema Integral de Recepta Electrònica (SIRE).
 • TicSalut  
  Al canal TicSalut hi podreu trobar la informació de tots aquells projectes que des del Departament de Salut s'estan impulsant amb l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació i hi trobareu un apartat específic sobre la digitalització de la imatge mèdica, un projecte que permetrà emmagatzemar anualment els més de 7 milions d'estudis radiològics generats pels centres sanitaris de la xarxa pública catalana.
 • Consejo de Seguridad Nuclear  
  El web del Consejo de Seguridad Nuclear, que és l'entitat estatal que té com a missió protegir als treballadors, la població i el medi ambient dels efectes nocius de les radiacions ionitzants, aconseguint que les instal·lacions nuclears i radioactives siguin operades pels titulars de forma segura, i establint les mesures de prevenció i correcció davant d'emergències radiològiques, qualsevol que sigui el seu origen. Hi trobareu informació de les actuacions que desenvolupa per exercir la seva missió.
 • Institut de Diagnòstic per la Imatge  
  Institut de Diagnòstic per la Imatge: L’IDI és una empresa pública, adscrita al CatSalut, la seva missió principal és la gestió, administració i l’execució dels serveis de diagnòstic per la imatge i de medicina nuclear. Altres objectius destacables són la participació en projectes d’innovació tecnològica i el desenvolupament de la recerca i el foment de la docència.